Tyylikkäät ja toimivat kotisivut toiveiden mukaan.

Rakennamme yrityksille, organisaatioille ja ihmisille teknisesti laadukkaita, helposti päivitettäviä ja edustavia kotisivuja, jotka soveltuvat myös tarvittaessa hakukoneoptimointiin ja hakusanamainontaan. Olemme joustavia sivustojen suhteen ja siksi teemme tarjouksen aina tapauskohtaisesti. Sivuston laajuudelle ei ole ylä- tai alarajoitteita ja siihen voi liittää kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten verkkokaupan tai varausjärjestelmän.

Sisällön voimme tuottaa kokonaisuudessaan itse tai yhteistyössä asiakkaan kanssa. Voimme myös uudistaa vanhat sivut uudelle pohjalle, ilman suurempia sisällön muokkauksia. Samoin kuvien, logojen yms. kanssa voimme käyttää olemassa olevaa materiaalia tai uudistaa koko yrityksen ulosannin.

Voimme myös hoitaa kotisivustojen ylläpidon ja päivityksen toiveiden mukaan. Toisaalta, voimme myös vain luoda sinulle uudet sivut ja antaa ne nykyiselle ylläpitäjällesi.

Kotisivu voi olla vain digitaalinen käyntikortti tai koko liiketoiminnan ydin. Joka tapauksessa sivuston päätehtävä on tuoda näkyvyyttä ja kasvattaa myyntiä. Tämä on meidän erikoisalaamme.

Kotisivujen luonti etenee näin

  1. Tarjouspyyntö: Pyydät meiltä tarjousta kotisivustosta. Kerro meille mahdollisimman tarkasti, mitä haluat sivustoltasi ja kuinka paljon haluat meidän tekevän. Voimme myös soittaa sinulle ja keskustella asiasta.
  2. Suunnittelu: Tarjouksemme on hyväksytty ja työt alkavat. Tässä käydään vielä sivuston yksityiskohdat läpi. Voit laittaa meille myös esimerkkisivustoja, joiden mallista toivoisit itse.
  3. Toteutusvaihe: Rakennamme sivuston kokonaisuudessaan. Viimeistään tässä vaiheessa tulee toimittaa meille sivulle tulevat sisällöt ja kuvat, mikäli emme itse vastaa näistä.
  4. Hyväksytys: Näytämme esivedoksen sivuistasi ja voit kertoa mikäli muokattavaa löytyy. Pyrimme mahdollisimman toiveet täyttävään kokonaisuuteen, sopimuksemme puitteissa.
  5. Julkaisu: Julkaisemme sivut haluamallesi alustalle ja domainille. Annamme tarvittaessa kaikki ohjeet sivuston päivittämiseen.
  6. Ylläpito ja näkyvyys: Aloitamme sivuston ylläpidon sovitun mukaan. Jos olemme sopineet hakukonemarkkinoinnin hyödyntämisestä, aloitamme sen myös heti julkaisun jälkeen.

 

Suosimme WordPress-järjestelmää (CMS)

WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, joka on yksinkertaisesti maailman parhaimmistoa. Se on ilmainen, helppokäyttöinen, tietoturvallinen, monipuolinen ja helposti skaalautuva. WordPress soveltuu myös erinomaisesti hakukonemarkkinointiin.

WordPressin avulla voit itse nopeasti päivittää sivustosi sisältöä. WP-sivulle voi ladata lisäosia (plugareita), joilla pystyy helposti lisäämään erilaisia ominaisuuksia. Käyttäjähallinnan avulla voit hallita helposti sitä, kuka saa tehdä ja kuinka paljon sivustollasi.

SEO Helsinki suosittelee WordPressiä. Sillä onnistuvat yksinkertaisimmat yhden sivun kokonaisuudet kuin laajemmat verkkokaupat ja intranetit. Mikäli kiinnostuit asiasta, ota meihin yhteyttä tai käy WordPressin kotisivuilla.