Tunnemme hakukoneiden toiminnan ja seuraamme alan uusimpia tuulia aktiivisesti. Haluamme tarjota aitoa hyötyä tuottavia palveluita, joustavasti ja maanläheisesti. Emme ole mainostoimisto, vaan hakukoneisiin erikoistuva toimija.

Fakta on, että digitaalinen näkyvyys aina vain tärkeämpää. Haluamme auttaa muita pysymään perällä muuttuvassa maailmassa ja parantamaan omia tuloksiaan.

Lisää faktoja

0

SEO Helsingin tarina saa alkunsa.

0 +

Olemme palvelleet yli sataa asiakasta.

0 %

Kahvin juonti on keskimäärin noussut.

Missiomme

Autamme asiakkaitamme saavuttamaan parempia tuloksia verkossa ja varsinkin hakukoneissa. Haluamme palveluillamme saattaa asiakkaamme ja kuluttajat yhteen mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Emme usko ”tarpeeksi hyvään” — aina on jotain parannettavaa tai jokin väylä, mitä ei olla markkinoinnissa hyödynnetty. Yksinkertaisesti sanottuna haluamme tuoda esiin sinun tuotteesi tai palvelusi parhaat puolet niitä etsiville ostovalmiille ihmisille.

Fokuksemme

Palvelemme kaikenkokoisia eri toimialojen asiakkaita, yhdessä paikassa toimivista liikkeistä kansainvälisiin toimijoihin. Erikoistumme luonnollisesti Suomen markkinoihin, mutta osaamme auttaa myös ulkomaille tähtäävissä asioissa, esim. vieraskielisissä AdWords-kampanjoissa.

Kaikki tarinat ovat uniikkeja ja niin myöskin palvelumme. Kartoitamme juuri sinun tilanteeseesi sopivat digitaaliset kasvun keinot ilman massiivisia sijoituksia.

Toimintamme

Toimintamme lähestymistapa perustuu avoimeen ja maanläheiseen palveluun. Annamme selkeän ja läpinäkyvän toimintasuunnitelman mitä haluamme tehdä ja mistä syystä. Raportoimme kaikesta tehdystä työstä aina täsmällisesti ja ilman turhaa yritysjargonia. Asiakkaamme eivät siis joudu arvuuttelemaan, mihin heidän rahansa kuluvat, vaan markkinointiin panostettu hyöty tuodaan aina selkeästi esille.

Tony Pesonen

Tony Pesonen

TJ & CO-founder
Jussi Kuparinen

Jussi Kuparinen

Partner
Maarit Heino

Maarit Heino

Customer Succes
Victor Doe

Victor Doe

Creative Director