Käytössämme on digitaalisen kasvun ratkaisuja, jotka räätälöimme vastaamaan kunkin yrityksen tavoitteita. Mutta miksi valita meidät?

Kampanjamme ovat markkinoiden mittakaavassa tyyliteltyjä, laajoja mutta simppeleitä — tiedämme miten tehdä digitaalisesta markkinoinnista huomiota herättävää ja mieleenpainuvaa.

Oli budjettisi minkä kokoinen tahansa, osaamme käyttää sen niin että yrityksesi saa siitä kaiken mahdollisen hyödyn irti ja saat vastinetta rahallesi.

Tiimillämme on tietämystä ja taitoa, joihin voit luottaa. Olemme työskennelleet monien eri alojen yritysten kanssa, paikallisista remonttipalveluista suurempiin, kansainvälisesti toimiviin yrityksiin.

Kartoitamme jatkuvasti kasvun edistämisen mahdollisuuksia ja puskemme itseämme aina parempiin tuloksiin — brändisi saa tästä osansa.

Käytämme uusinta tietoa ja teknologiaa sekä omaa luovuuttamme projektien kehittämisessä, niin pienessä kuin laajassa mittakaavassa.

Painamme mieleen kaiken kohdeyleisöstäsi ja parhaista paikoista, joista heidät voi tavoittaa. Seuraamme kampanjoiden tuloksia, jotta toimintaa voi kehittää vieläkin pidemmälle.

Creative & flawless execution with a sense of urgency & focus on results is how I’d describe the Royal team.

Tung Phan CEO - Line Technology Solutions

Palveluitamme

 Tuomme yritykset ja heidän palveluitaan ja tuotteitaan etsivät kuluttajat yhteen hakukoneissa sekä muualla verkossa.

Untitled

Hakukoneoptimointi

Tunnemme hakukoneiden toiminnan. Voimme autaa sinua sivustosi nostamisessa hakukoneissa sekä palveluitasi etsivien asiakkaiden tavoittamisessa.

Lue lisää

Untitled

Google AdWords

Olemme ylläpitäneet useita, eri toimialojen yritysten Google-mainoskampanjoita. Uskomme budjettiin nähden kohtuulliseen hinnoitteluun ja selvästi näkyviin tuloksiin.

Lue lisää

Kotisivut

Kotisivut

Rakennamme teknisesti toimivia, asiakkaan näköisiä ja toimialaan hyvin istuvia kotisivuja reiluun hintaan. Tarvittaessa tuotamme sivuston sisällön kokonaisuudessaan.

Lue lisää

Untitled

Laskeutumissivut

Olemme luoneet kymmeniä ns. landereita eli yhden sivun nettisivuja, esimerkiksi AdWordsia tai palvelukampanjoita varten, tai jopa kotisivuksi pienempään tarpeeseen.

Lue lisää

Asiakkaat tekevät ostopäätöksiä 20% nopeammin sivustoilla, joissa on interaktiivista sisältöä kuin staattisissa, visuaalisesti köyhissä sivuissa.

Tuotteen tai palvelun mieleenpainuvuus nousee 80%, kun asiakkaat löytävät sen itse interaktiivisen markkinoinnin kautta.

Toimintamme perustuu laaja-alaiseen osaamiseen ja luoviin ratkaisuihin. Jokainen projekti on uniikki ja alkaa kattavalla tilanteen analyysilla ja kasvumahdollisuuksien kartoituksella.

Analyysi

Keskusteltuamme yhdessä tavoitteista aloitamme tilanteen kartoituksella. Keräämme tietoa kilpailijoista, haasteista, mahdollisuuksista, näkyvyydestä ja kohdeyleisön tottumuksista, jotta tiedämme lähtötilanteen.

Nykyään ihmiset etsivät pääosin informaatiota verkossa. Meidän tehtävämme on tunnistaa asiakkaamme kohdeyleisön tarpeet ja auttaa tarjoamaan kaivattua tietoa. Tämä vaatii asiakkaan alan sekä yleisön käyttäytymisen ymmärtämistä.

Suunnittelu

Suunnittelemme analyysien pohjalta palvelukokonaisuuden, jolla asiakasyritys saa tavoitettua haluamansa yleisön verkosta. Autamme luomaan digitaalista sisältöä, joka vastaa ihmisten toiveita ja johtaa selviin tuloksiin.

Samaan tavoitteeseen on monta reittiä, mutta kaikki eivät ole yhtä helppoja. Verkkomarkkinoinnissa tulee määrittää, halutaanko sijoittaa luonnolliseen löydettävyyteen vai mennäänkö vain mainosnäkyvyydellä. Me osaamme kertoa, mihin puoleen panostaa.

Toteutus

Otamme analyyseista saadun datan ja tekemämme suunnitelman ja alamme töihin. Luomme mainoskampanjat, muokkaamme kotisivujen sisältöä, etsimme linkkejä ja alamme rakentamaan sivuja palvelukokonaisuuden mukaisesti.

Emme tee asioita hätiköidysti; testaamme, mittaamme tuloksia, teemme muutoksia, testaamme uudestaan ja pidämme kirjaa kaikista toimenpiteistä. Olemme joustavasti asiakkaan käytettävissä ja raportoimme tapahtumista toiveiden mukaan.

Seuranta

Pitämällä kirjaa muutoksista ja mittaamalla tuloksia saamme hyvää dataa toimenpiteiden tehokkuuksista. Raportoimme näistä säännöllisesti asiakkaalle selvästi ja säännöllisesti. Näin asiakkaamme voi itse seurata tuloksia ja tavat, joilla ne saavutettiin.

Palveluidemme ohessa keräämme tilastoja, analytiikkaa ja muuta dataa kaikesta oleellisesta toiminnasta. Keräämämme data mahdollistaa myös parempien liiketoiminnan mallien kehittämisen myös tulevaisuudessa.