Mihin tarkoituksiin laskeutumissivu sopii?

Olemme rakentaneet varsinaisten kotisivujen lisäksi useita ns. laskeutumissivuja tai landereita erilaisiin tarkoituksiin. Laskeutumissivu on tyypillisesti yhden sivun mittainen nettisivu, jota käytetään johonkin erityistarkoitukseen, kuten mainoskampanjan yhteydessä tai yhden yksittäisen palvelun esittelemiseen. Toisaalta, laskeutumissivu sopii myös pienimuotoiseksi kotisivuksi, jos suuremmalle kokonaisuudelle ei ole tarvetta.

Laskeutumissivut sopivat erinomaisesti esim. Google Adsia varten, koska sivuston sisällön voi suunnitella tietyt tärkeät haut mielessään, ilman että täytyy huolehtia varsinaisen kotisivun brändistä tai ulosannista. Lisäksi hyvä laskeutumissivu on myös haun tehneelle käytännöllinen, koska kaikki oleellinen informaatio palveluun tai tuotteeseen liittyen on yhdellä sivulla. Tämä vähentää navigoinnin tarvetta ja tekee ostopäätösten tekemisestä helpompaa.

Laskeutumissivu sopii myös hyvin erilaisiin promootiotarkoituksiin, kuten tulevan tapahtuman, alkavan alennuskampanjan tai uuden tuotteen mainostamiseen. Kaikenlainen sisältö, mitä ei syystä tai toisesta halua varsinaiselle kotisivulle, voidaan tuoda esiin landerissa.

Tarvitsetko laskeutumissivua tehostamaan kampanjoitasi?

Olemme tehneet kymmeniä laskeutumissivuja yksittäisiä palveluita korostamaan tai Google Ads-kampanjan yhteyteen. Lisäksi olemme tehneet yhden sivun kotisivuja pienille toimijoille. Tällainen sivu saadaan sisällöntarpeesta riippuen hyvinkin nopeasti valmiiksi. Ota yhteyttä, kerro toiveesi ja pyydä tarjousta!

Tilaamamme kampanjassivu nousi korkealle hakutuloksissa meille hyvin tärkeillä hauilla. Pelkästään tuolla sivulla kävi vuoden aikana tuhansia kävijöitä ja verkkonäkyvyytemme onkin kasvanut yli 30 %.

Patrik Norrgård - Siirtonurmi Oravais Turf