Avaintec

Tuotetut palvelut

  • 4 Google Ads -kampanjaa

Lähtötilanne

Avaintec Oy on v. 1997 perustettu ohjelmistoalan yritys, joka on viime vuosina keskittynyt sähköisten allekirjoitusten, keinoälyn ja data-analytiikan ratkaisujen kehittämiseen. Avaintec on Suomessa alallaan markkinajohtaja ja yhtiön liikevaihto oli v. 2018 yli 5 miljoonaa euroa.

SEO Helsinki teki Avaintecille alun perin hakusanamainoskampanjan Suomen markkinoille. Myöhemmin mainontaa laajennettiin myös Puolan, Ruotsin ja Saksan hakutuloksiin.

Tulokset

Rakensimme vuonna 2017 Avaintecille Google Ads-kampanjan tuomaan näkyvyyttä SignHero-palvelulle sähköisiä allekirjoituksia koskevilla suomenkielisillä hakutermeillä. Kampanjan mainokset näkyivät arkisin ja toi tehokkaasti liikennettä Avaintecin sivulle; miltei 2 000 uniikkia kävijää ensimmäisen vuoden aikana. Tämä oli palvelun menestykselle tärkeää alalla olevan kovan kilpailun takia.

Avaintec päätti 2018 alussa laajentaa palveluaan myös muille markkinoille; ensimmäiseksi aluevaltaukseksi päätyi Puolan markkinat. Toteutimme yhdessä Avaintecin kanssa brändin mukaiset, puolankieliset mainokset ja rakensimme näille oman Ads-kampanjansa. Koska näkyvyys Puolan hakutuloksissa oli huomattavasti Suomen näkyvyyttä edullisempaa, saimme samantasoisella budjetilla huomattavasti liikennettä; ensimmäisen 12 kuukauden aikana pelkästään Puolasta ohjattiin sivulle liikennettä yli 16 tuhannen klikin verran.

Vuoden 2019 alussa toimintaa haluttiin hyvien tuloksien puolesta laajentaa myös Saksan ja Ruotsin markkinoille. Eli näkyvyyttä täytyi saada myös näiden maiden hakutuloksista. Rakensimmekin mainoskampanjat myös näille ja kaksi uutta kampanjaa alkoivat näkyä maaliskuun lopusta. Ensimmäisen puolen vuoden aikana pelkästään näistä kahdesta kampanjasta ohjautui kävijöitä SignHeron palveluun n. 3 000 klikin verran.

Vuoden 2019 aikana (marraskuun alkuun asti) SignHero-palvelun sivulle on ohjautunut yli 25 tuhatta kävijää ympäri Eurooppaa. Kokonaisuudessaan koko yhteistyön aikana mainoksemme ovat saaneet yli 42 tuhatta klikkiä oleellisilla avainsanoilla. Samalla SignHero-palvelun osuus Avaintecin asiakashankinnoista on yli 70%.

+ 0

kävijää laskeutumissivulle

+ 0 %

keskimääräinen CTR

0 %

nousu uusien tilien osuudessa

Rentoja ja osaavia tyyppejä, joiden kanssa pääsee helposti liikkeelle vaikka ei itse ymmärtäisi hakukoneoptimoinnista paljoakaan. Me olemme saaneet jatkuvasti hyviä vinkkejä, joiden avulla tulokset ovat selkeästi parantuneet. Koska SignHero on ensisijaisesti itsepalvelu, on yhteistyö SEO Helsingin kanssa ollut ratkaisevassa roolissa menestyksen saavuttamisessa

Jere Vento
Jere Vento COO - SignHero
Tony Pesonen
+358 40 522 1297
tony.pesonen(at)seohelsinki.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!