Lämpö ja kylmäasennus Välimäki Oy

Tuotetut palvelut

  • Laskeutumissivu
  • Hakukoneoptimointi

Lähtötilanne

Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy on 2015 perustettu LVI-alan yritys. Mikko Välimäki itse on alan asiantuntija yli 20 vuoden kokemuksella. Yritys toimii pääasiallisesti Pohjanmaan seudulla.

Yhteistyö SEO Helsingin kanssa alkoi laskeutumissivulla, jolla hankittiin näkyvyyttä Välimäen lämpöpumppupalveluille. Hyvien tulosten takia myös kotisivuille päätettiin lopulta toteuttaa optimointia, jotta Välimäki saisi enemmän näkyvyyttä myös muille tarjoamilleen palveluille.

Tulokset

Kotisivujen optimointi kesti toukokuusta elokuun loppuun saakka. Kaikki alkoi sivuston sisällön ja teknisen toteutuksen auditoinnilla sekä avainsanatutkimuksella, joiden avulla määritettiin tärkeimmät korjaustoimenpiteet. Optimoinnin ohessa työn tuloksia seurattiin, analysoitiin ja raportoitiin säännöllisesti.

Kotisivulla oli jo optimoinnin alussa hyvä hakukonenäkyvyys lämpöpumppuja koskevilla hakutermeillä, muttei lainkaan näkyvyyttä muilla palvelukohtaisilla hauilla. Tämän korjaamiseksi eri sivuille annettiin teemat, joiden perusteella muutoksia tehtiin. Sisäisten muutosten lisäksi sivustolle rakennettiin myös uusia linkkejä.

Sijoitukset hakutuloksissa nousivat kokonaisvaltaisesti eri palveluita koskevilla paikkakuntakohtaisilla hauilla. Elokuun loppuun mennessä sivusto oli saavuttanut reilu kymmenen etusivun sijaa hauilla, joissa se ei ennen näkynyt ollenkaan. Samalla palvelukohtaisten alasivujen kävijämäärät moninkertaistuivat edeltävään vuoteen verrattuna. Optimoinnin seurauksena koko kotisivuston orgaanisen hakuliikenteen määrä on noussut keskimäärin 121 %. Tämä on nostanut sivuilta tulleiden yhteydenottojen määrää samalta ajanjaksolta 246 %.

0 %

Orgaaninen kasvu

0 %

Yhteydenottojen kasvu

Tällä alalla tavoitettavuus on ensisijaista. SEO Helsinki auttoi minua näkymään paremmin Googlessa  joka on näkynyt selvästi kotisivujeni liikenteessä ja yhteydenottojen määrässä.

Mikko Välimäki,
Mikko Välimäki, Yrittäjä - Lämpö- ja kylmäasennus Välimäki Oy
Tony Pesonen
+358 40 522 1297
tony.pesonen(at)seohelsinki.fi

Haluatko sinäkin tehdä enemmän tulosta?