Uudenmaan Asfaltti Oy

Tuotetut palvelut

  • Google Ads -kampanja
  • Hakukoneoptimointi

Lähtötilanne

Uudenmaan Asfaltti Oy on v. 1977 asti toiminut maanrakentamiseen ja asfaltointiin erikoistuva yritys. Yritys toimii pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla ja lähikunnissa.

Yhteistyö SEO Helsingin alkoi kotisivuston uudistamisella mobiililaitteille sopivaksi. Myöhemmin näkyvyyttä päätettiin tehostaa hakukoneoptimoinnilla. Sivuille päätettiin myös ohjata lisää liikennettä Google-mainoskampanjalla.

Tulokset

Vuonna 2015 Uudenmaan Asfaltin kotisivuja muokattiin mobiiliystävällisempään muotoon. Tämä oli tärkeää, sillä yhä suurempi osa ihmisistä käyttää verkkoa ja etsii palveluita nimenomaan mobiililaitteilla. Lisäksi Googlen algoritmit alkoivat suosimaan mobiiliystävällisiä sivuja. Muutokset toimivat hyvin ja sivuston käytettävyys parani selvästi.

Pari vuotta myöhemmin Uudenmaan Asfaltti halusi panostaa vielä entistä enemmän näkyvyyteensä. Tätä varten päätettiin toteuttaa hakukoneoptimointia. Kotisivustolle lisättiin kaksi alasivua lisää, joilla tähdättiin asfaltoinnin hintaan ja pihojen asfaltoineihin liittyviä hakuihin. Samalla luotiin maksullista liikennettä sivustolle tuova Google Ads-kampanja.

Sivuston optimointi alkoi auditoinnilla ja avainsanatutkimuksella, joilla muodostettiin käsitys suosituimmista hakutermeistä ja sisältömuutosten suunnasta. Kun sisältöä oli uudistettu, sivustolle hankittiin myös asianmukaisia linkkejä ulkoisista lähteistä.

Toimenpiteillä kesti hetki vaikuttaa. Muutokset toimivat kuitenkin hyvin ja sivusto saavutti hakutulosten ensimmäisen sivun näkyvyyttä useilla asfaltointiin liittyvillä hakutermeillä. Liikenne sivuille kasvoi huomattavasti. Nykyään sivuston näkyvyys on Suomen asfaltointiyritysten parhaimmistoa useilla ykkössijan paikoillaan. Kun vertaa kausien 2017-2018 ja 2018-2019 luonnollista liikennettä, kävijämäärät kasvoivat n. 250 %.

Myös Google-mainoskampanja toimi hyvin, tuoden 7 kuukauden aikana yli 2400 käyttäjää sivustolle ja 160 konversiota (Adsissa vahvistettua yhteydenottoa). Tämä yhteistyö jatkuu edelleen.

0 %

Lisää orgaanisia kävijöitä

+ 0

Yhteydenottoa mainoskampanjan avulla

Suosittelemme SEO Helsinkiä yrityksille jotka haluavat kasvattaa yhteydenottoja ja kasvattaa liiketoimintaa.

Pekka Metsola Toimitusjohtaja - Uudenmaan Asfaltti Oy
Tony Pesonen
+358 40 522 1297
tony.pesonen(at)seohelsinki.fi

Haluatko sinäkin tehdä enemmän tulosta?